Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Brøndby forlænger med Lindstrøm og Slimane

Emil Iversen

Opdateret 03/07/2020 og 14:32 GMT+2

Brøndby IF meddeler fredag, at de har forlænget aftalerne med Jesper Lindstrøm og Anis Ben Slimane til henholdsvis 2023 og 2024.

Brøndby forlænger med Lindstrøm og Slimane

Foto: Eurosport

I weekenden fortalte Carsten V. Jensen, at en forlængelse med Jesper Lindstrøm var lige på trapperne. Den forlængelse er nu kommet i hus, mens også Anis Ben Slimane har forlænget sin aftale med yderligere et år.
- Jobbe (Jesper Lindstrøm, red.) har Brøndby og fodbold i blodet, og han har allerede vist flere prøver på sine evner. Som fodboldspiller stopper udviklingen aldrig og Jobbe har siden sin overgang fra U19-spiller til senior sidste sommer allerede markeret sig i flere omgange. Den nye aftale betyder at der nu er ro på og vi sammen kan have fokus på udviklingen de kommende år. Jobbe har mange af de forudsætninger der skal til, for at blive en af dem man taler om på Vestegnen i mange år fremover, fortæller Carsten V. Jensen til Brøndbys egen hjemmside.
picture

CV om Lindstrøm-kontrakt: Jeg er sikker på, at vi inden længe har en aftale

Også forlængelsen af Anis Ben Slimanes aftale vækker glæde hos Brøndby-bossen:
- Med hans stærke teknik, fysiske forudsætninger og blik for spillet, har Anis på relativ kort tid vist, at han kan begå sig i 3F Superligaen. Det bedste der kan ske for Anis lige nu i forhold til hans udvikling, er nogle faste rammer og kontinuitet i dagligdagen, hvorfra han kan udvikle sig som spiller. Man må ikke glemme at Anis kun er 19 år, så han har naturligvis masser af tid foran sig til at blive den bedst mulige version af sig selv som spiller og menneske og det skal blive spændende at følge den udvikling, afslutter Carsten V. Jensen.
Du kan se Jesper Lindstrøm, Anis Ben Slimane og resten af Brøndby-spillerne i aktion på søndag, når vi viser AaB – Brøndby. Der er optakt fra kl. 17 på Canal 9 og Dplay.
picture

Lindstrøm om at Arsenal har kigget på Slimane: Jeg kan godt forstå det

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce