Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

AaB har fundet sin nye fodboldchef: Henter Søren Krogh i FCN

Frederik Ptak Fréder

Opdateret 10/12/2019 og 13:30 GMT+1

AaB har netop offentliggjort Søren Krogh som ny fodboldchef. Han kommer fra en stilling som assistentræner i FC Nordsjælland.

sk

Foto: Eurosport

FCN Nordsjællands assistentrræner skal være AaB’s nye fodboldchef. Han tiltræder i stillingen d. 1. januar 2020.
AaB's administrerende direktør Thomas Bælum udtaler til deres egen hjemmeside:
At hente Søren Krogh til AaB som fodboldchef betragter vi som et kæmpe scoop for vores klub, og vi har igennem længere tid tilstræbt at få præcis denne brik på plads.
Den 42-årige Søren Krogh har siden sommeren 2015 været assistentræner i Farum-klubben og forinden var en del af trænerstaben hos FCN's U-19-mandskab. Men nu skal han altså overtage tøjlerne for klubmanden Poul Erik Andreasen, der tidligere på året meddelte, at han ville stoppe efter i alt 25 års gang i AaB. Og det er en opgave Søren Krogh ser frem til. Han udtaler følgende til AaB's hjemmeside:
Helt grundlæggende er jeg igennem samtaler med forskellige folk i AaB, blevet bekræftet i det indtryk, jeg i forvejen havde af klubben, nemlig at AaB er en klub med en masse gode mennesker og ordentlige værdier. Den del er vigtig for mig, ligesom jeg ser et kæmpe potentiale i AaB, hvor jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer og arbejde sammen med en række dygtige mennesker, hvor vi som team skal flytte klubben fremad, påpeger Søren Krogh.
Søren Krogh optrådte som aktiv fodboldspiller på seniorniveau for klubberne Holstebro Boldklub, Brøndby I.F., Frem, FC Nordsjælland og BGA.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce