Michael Harry, Oluf Olsen og Henrik Hvillum sidder klar i Helsingborg til at guide dig igennem EM i Curling. Både de danske herrer og kvinder er kvalificeret, og kvinderne starter slutrunden med et brag af en kamp, når de møder hjemmebanefavoritterne fra Sverige på lørdag kl. 15.00 på Eurosport 2.
På den anden side af Nordsøen kæmper de bedste snookerspillere om sejren ved Northern Ireland Open. Semifinaler og finaler afvikles hhv. lørdag og søndag. Finalen starter kl. 14.00 på Eurosport 1.
Forsætter vi over Atlanten finder vi det nyskabende koncept International Swimming League, hvor de bedste europæiske og amerikanske svømmere kæmper for at kvalificere deres klubhold til de afgørende finaler i Las Vegas. Fra kl. 20.00 lørdag og søndag på Eurosport 2 kan du fra tætteste hold følge de amerikanske holds forsøg på at sikre sig de to mulige finalepladser.
Legal
Cookies & Tracking Technologies Notice
22/07/2022 PÅ 15:15
Og slutter man af med at tage turen over Stillehavet til Macau, så kan de nattefriske både lørdag og søndag følge med i FIA World Tour Car Racing fra Circuito da Guia-banen. I tidsrummet 01.00-05.00 sender Eurosport 1 det fulde løb fra den kinesiske enklave.
Du kan selvfølgelig også se alt fra EM-kvalifikationen i fodbold på Eurosports kanaler og på Eurosport Player, som tilmed har fuldt program fra den italienske Serie A (Basketball), den franske Rugbyliga Pro D2 og Austria Open i bordtennis.
Du kan finde mere information om sendetider på Eurosport Player. Vi ses!
Legal
PRIVACY NOTICE
22/07/2022 PÅ 14:23
Eurosport
OL-sendeplan torsdag: Dansk debut i BMX og Golf, roning og svømmefinaler
28/07/2021 PÅ 18:01