Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

”En helt uset tæt top 10” - Bay og Worre glæder sig til den store finale i Baskerlandet Rundt

Mikkel Bischoff Strandskov

Opdateret 05/04/2024 og 19:24 GMT+2

Det hele skal afgøres på sidste dag af Baskerlandet Rundt. 6. etape er ikke blot løbets kongeetape, men nu også der, hvor slaget skal stå for at kunne kalde sig vinder af Baskerlandet Rundt 2024. Mattias Skjelmose skal forsvare førertrøjen, hvor han presses hårdt af blandt andet Maximilian Schachmann og Juan Ayuso. Se 6. etape i morgen fra kl. 15 på Kanal 5 og uden afbrydelser på discovery+.

Highlights: Favoritgruppen kom samlet i mål og Skjelmose er stadig i gult efter meget hurtig etape

6. etape af Baskerlandet Rundt byder på en vild etape, hvor rytterne skal over syv stigninger fordelt på 124 km.
Warner Bros. Discoverys cykelkommentatorer, Thomas Bay og Jesper Worre, glæder sig til den store finale, hvor de håber, at Mattias Skjelmose kan forsvare førertrøjen. Thomas Bay mener, at Skjelmose skal have mere hjælp af sine holdkammerater, end på 5. etape, hvor Skjelmose til tider var lidt alene.
- Skjelmose skal have mere hjælp af sine holdkammerater, end han fik i dag. Han kan ikke lukke hullet alene på alle syv stigninger.
Ud af de syv stigninger fremhæver Jesper Worre Krabelin og Izua, der begge har en gennemsnitlig stigningsprocent på over 9%. Worre forudser en meget hård etape, og beskriver profilen på etapen som ulvetænder.
- Profilen på etapen ligner ulvetænder med de mange stejle stigninger. Det kan være utrolig nedslidende for rytterne, og jeg glæder mig til at se hvem, der kommer bedst igennem det.
Jesper Worre fremhæver også etapens bonussekunder, der kan blive afgørende grundet den tætte top. De to indlagte spurte giver 3, 2 og 1 sekund, og målstregen giver 10, 6 og 4 sekunder, hvilket kan komme til at spille en stor rolle.
- Det er så tæt i toppen, og ikke bare i top 3, men det er en helt uset tæt top 10 vi har med at gøre. Vi står i en situation, hvor bonussekunderne kan gå hen og afgøre hele løbet.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce