Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

UCI Track Champions League rykker til Berlin – følg med uden afbrydelser på discovery+

Emil Riisberg

Opdateret 18/11/2022 og 15:19 GMT+1

På lørdag køres anden afdeling af årets UCI Track Champions League, når de 72 ryttere indtager den tyske hovedstad. Se med fra kl. 18.30 på Eurosport 1 eller uden afbrydelser på discovery+.

UCI Track Champions League rykker til Berlin – følg med uden afbrydelser på discovery+

Foto: Eurosport

I sidste uge blev årets UCI Track Champions League skudt i gang med et brag på Mallorca. Der var høj intensitet, masser af fart og taktiske genialiteter hele aftenen igennem.
Den spanske ferieø er skiftet ud med en europæisk metropol i skikkelse af Berlin. I centrum af den tyske hovedstad ligger Berlin Velodrom, der kan huse op mod 6.000 tilskuere til banecykling.
Flere velkendte navne formåede allerede i sidste uge at hive masser af point ind på kontoen. Franske Mathilde Fros vandt overlegent kvindernes finale i sprint, og på herrernes side kunne Matthew Richardson lade sig hylde som vinder. Han var i skarp konkurrence med sidste års samlede vinder af sprint-konkurrencen, Harrie Lavreysen, men i sidste ende trak australieren det længste strå. Samlet oversigt over sejrene fra Mallorca kan findes nederst i artiklen.
Første afdeling af løbsserien blev en festlig fornøjelse med lysshow og tonsvis af lækre, grafiske deltaljer hele aftenen igennem. Det hele krydret med stor spænding og flot baneløb af de 72 ryttere. Vi krydser naturligvis fingre for en lige så stor succes, når vi på lørdag blænder op for endnu en omgang baneløb.
Se UCI Track Champions League fra Berlin lørdag aften fra kl. 18.30 på Eurosport 1 eller uden afbrydelser på discovery+.
Samlet oversigt over sejrene fra sidste uges løb på Mallorca:
Mændenes Scratch-løb
Mark Stewart, England
Kvindernes Scratch-løb
Katie Archibald, England
Mændenes Keirin
Harrie Lavreysen, Holland
Kvindernes Keirin
Martha Bayona, Colombia
Kvindernes Sprint
Mathilde Gros, Frankrig
Mændenes Sprint
Matthew Richardson
Mændenes udskilningsløb
Mathias Guillemette, Canada
Kvindernes udskilningsløb
Anita Stenberg, Norge
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce