Lørdag den 27. november er det igen blev tid til til fart, action og intensitet, når anden afdeling af UCI Track Champions League løber af stablen. Denne gang er det fra Panevezys i Litauen og ifølge discoverys cykelekspert, Thomas Bay, er der god grund til at se med:
”Vi kan se frem til flere spændende og tætte løb. Selvom de fire store favoritter fra hver kategori står med føringer, så viste den første afdeling jo os, at det var utroligt tæt. Der er meget højt niveau med dygtige cykleryttere, som lover godt for, at vi får nogle rigtig tætte og spændende cykelløb. Det virker til, at der er et generelt bredt, højt top niveau, så det er helt klart spændingen, der gør, at man skal se med," udtaler Thomas Bay.
Men det er ikke kun spændingen, der gør lørdagens anden afdeling interessant – også rytterne og deres engagement spiller en vigtig rolle, ifølge Thomas Bay:
UCI Champions League
UCI Track Champions League offentliggør sæsonfinale i London efter Covid-19 rammer Tel Aviv-event
6 MINUTTER SIDEN
”Det allervigtgste for mig ved den første runde var at se, at rytterne gik utrolig meget op i det. Man kunne frygte andet, men vi kan sætte et kæmpe flueben ved det. De gik virkelig op i det og tager det alvorligt. Der blev gået til stålet, der blev kørt tæt og der blev taget chancer. De er meget engageret og går all in på det, og det kan ikke givet andet end et godt cykelløb, for er altid sjovere at se cykelløb, når nogen har ild i øjnene. Det giver intensitet, og det gør det vildt spændende."
Ros til formatet
UCI Track Champions League fik sin debut den 6. november og ifølge Thomas Bay, så var det en succesfuld en af slagsen:
”Jeg synes, at første afdeling levede op til forventning og viste, at formatet fungerede godt. Det er det værd at sætte sig ned og bruge tre timer på at se det på lørdag, for der er fart over feltet.”
Eksperten roser også selve formatet, da det gør banecykling mere underholdende:
”Banecykling er blevet gjort kompakt. Man får tre timers tætpakket action, hvor der hele tiden sker noget interessant på cykelbanen. Samtidig man har skåret det overflødige fra. Der er ikke for mange indledende heats. På tre timer får man færdig afviklet otte discipliner, og får på den måde skåret det ned til essensen, og det gør det ret unikt.”
Det er altså god grund til at følge med fra kl. 18.00 på lørdag den 27. november, når UCI Track Champions League er tilbage. Du kan som altid følge med på 6’eren eller uden afbrydelser discovery+.
UCI Champions League
Sprinter Emma Hinze er fuldstændig klar i London: Jeg er ikke bange
2 TIMER SIDEN
UCI Champions League
Tre ryttere i coronakarantæne: Misser tredje afdeling af Track Champions League
19 TIMER SIDEN