Eurosport

Følg det uforudsigelig endagsløb på Eurosport 2

GP E3 HARELBEKE

The 18/03/2017 at 14:48

Råstyrke og smartness er nøgleord, når det kommer til at vinde det belgiske brostensløb.

Udover E3 Harelbeke er et prestigefyldt løb, som de fleste cykelryttere gerne vil vinde, er det også et symbol på, at de flamske brostensklassikere for alvor starter.

For alle Eurosports cykelfans betyder det også, at der venter flere timers underholdning foran tv-skærmen med masser af spændende cykelløb i form af Gent-Wevelgem, Tre dage ved Panne og Flandern Rundt, som alle bliver kørt af den absolutte verdenselite.

Rytterne vil møde alt fra brosten og sidevind til voldsomme og eksplosive stigninger, der kan splitte ethvert felt. E3 Harelbeke indeholder alt det og mere til, og rytteren, der ender med at vinde løbet, skal besidde både klatrerevner og kunne køre på brosten.

Og det kunne eksempelvis være ryttertyper som Peter Sagan, Michał Kwiatkowski og Geraint Thomas som har størst chance for at vinde løbet, og alle tre ryttere har da også vundet løbet i de forgående år.

’Danskerløb’

Cykelverdens største motorer og bedste klassikerryttere stiller til start, hvilket er en garanti for et godt og uforudsigeligt cykkelløb. Peter Sagan, Tom Boonen, Tiesj Benoot og Van Avermaet er blot et uddrag af de topnavne, som stiller til start.

Der er også mulighed for at E3 Harelbeke kan få et dansk præg. Startlisten er ikke 100 procent bekræftet endnu, men umiddelbart ligner det, at hele syv danskere stiller til start, nemlig Mads Pedersen, Søren Kragh Andersen, Magnus Cort, Micheal Valgren, Christopher Juul-Jensen, Michael Mørkøv og afslutningsvis Matti Breschel.

Der er altså en god chance for, at vi kan se de rød-hvide farver undervejs i det hårde belgiske cykelløb. Især Cort og Breschel kan vi tillade os at have højere forventninger til, da begge ryttere er typer, som kan gøre sig i en eventuel finale, hvis de har formen med sig.

Følg det spændende endagsløbet direkte på Eurosport 2 og dplay.dk.

0
0