Video - Kittel tager sæsonens første sejr efter at have slået Sagan og Nizzolo i Tirreno Adriatico

02:08

Cykelsæsonen er for alvor i gang: Se Tirreno Adriatico & Paris-Nice på Eurosport Player

Cykelsæsonen er for alvor i gang: Se Tirreno Adriatico & Paris-Nice på Eurosport Player

08/03/2018 kl. 17:16Opdateret 08/03/2018 kl. 18:35

Enkeltstarter, massespurter, eksplosive bakker og stejle bjergstigninger: Tirreno Adriatico og Paris Nice byder på det hele.

Begge World Tour-løb er i fuld gang, og der er store cykelnavne til start i begge løb – både danske og internationale stjerner.

Stream Paris-Nice og følg danskerne direkte på Eurosport Player

I Paris-Nice er der nærmest rekord mange danskere til start. Hos Quick-Step Floors skal Michael Mørkøv forsøge at hjælpe Julian Alaphilippe til en samlet sejr, mens Christopher Juul-Jensen skal give en hjælpende hånd til både Simon Yates og Esteban Chaves.

Video - Dramatisk afslutning i Paris Nice ender med fransk sejr og dansk fjerdeplads!

03:22

Sidst, men ikke mindst, har vi den danske triple hos Astana, der består af kaptajn Jakob Fuglsang, Magnus Cort og Michael Valgren.

Verdensmester Sagan i Tirreno Adriatico

Video - Kittel tager sæsonens første sejr efter at have slået Sagan og Nizzolo i Tirreno Adriatico

02:08

Her er altmuligmanden Peter Sagan traditionen tro til start, og mon ikke den uforudsigelige slovak finder på noget og kører med om sejrene, som han plejer at gøre?

Også i Tirreno Adriatico er der danskere på startlisten. Den nationale mester, Mads Pedersen, kommer på arbejde, når sprinter Giacomo Nizzolo skal serviceres i finalerne.

Den sidste dansker, der er til start, er Søren Kragh Andersen, der har hollænderen Tom Dumoulin som kaptajn.

Se en masse cykling på Eurosport Player, Eurosport 1 og Eurosport 2

Med et Eurosport Player-abonnement har du mulighed for at følge et hav af cykelløb fra januar til oktober. De mindre etapeløb, de større klassikere og de lige så store Grand Tours kan alle streames live på Eurosport Play eller ses på Eurosports kanaler.

Stream Paris-Nice fra den 4. til den 11. marts og Tirreno Adriatico fra den 7. til den 13. marts live på Eurosport Player.