All Sports

Lars Jacobsen forventer blød landstræner-overgang: Mange har en forkert opfattelse af Hjulmand

Del med
Kopier
Del denne artikel

fodboldministeriet

Foto: Eurosport

AfEmil Iversen
24/04/2020 på 09:37 | Opdateret 24/04/2020 på 09:46

Lars Jacobsen fortæller i Fodboldministeriet, at han forventer en blød landstræner-overgang fra Åge Hareide til Kasper Hjulmand, men forventer også, at man vil kunne se forskelle. Husk, du kan lytte til Fodboldministeriet, hvor du finder dine podcasts.

Åge Hareides danske landshold er af mange kendt for en solid defensiv og en direkte spillestil. Ikke just noget, man forbinder med den nye landstræner, Kasper Hjulmand.

Alligevel forventer Lars Jacobsen ikke, at man kommer til at se store ændringer i truppen eller på spillestilen på det danske landshold:

All Sports

Bastian Emils hemmelige bog: ”Jeg har været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle vise den til andre”

03/07/2020 PÅ 12:58

”Der bliver en ændring i spillestilen. Det handler om at blive mere dominerende og spille mere på egne præmisser. Men jeg forventer ikke, at hele paletten bliver ryddet, og at man spiller med helt andre spillere på en helt anden måde,” siger Lars Jacobsen i podcasten Fodboldministeriet.

Jacobsen forventer, at Kasper Hjulmand kommer til at prioritere reslutater over filosofi, og at man ikke vil komme til at se landsholdet spille som FC Nordsjælland har gjort under Hjulmand:

”Generelt er der mange, der har en forkert opfattelse af Kasper Hjulmand. Det er et voksent hold han får nu, med nogle andre muligheder. I min optik er han ikke en træner, der sværger til en speciel filosofi.”

Langt hen af vejen forventer Jacobsen en identisk trup, og at Kasper Hjulmand vil bygge videre på Åge Hareides arbejde.

En af årsagerne hertil er, at flere af de danske spillere sagtens kan omstille sig til en anden spillestil. Særligt fremhæver Lars Jacobsen den danske landsholdsanfører Simon Kjær, som mange danske fodboldfans forbinder med lange diagonalbolde:

”Han spiller på en anden måde, når han spiller for AC Milan. I Milan spiller de bolden ud hver eneste gang, selvom modstanderen står højt, så det kan han godt,” fortæller Lars Jacobsen.

Og det velkendte sideskift er nok én af de ting, der kommer til at udgå:

”Det bliver ikke med diagonalbolde over mod Henrik Dalsgaard, der står på sidelinjen.”

Husk, du kan lytte til Fodboldministeriet i sin fulde længde der, hvor du normalt finder dine podcasts.

All Sports

Nye problemer med afviklingen af Tour de France i Danmark: ”Jeg tror, de aflyser”

03/07/2020 PÅ 09:20
All Sports

TEE BOKSEN, afsnit 6: PGA Tour - status efter genstarten

01/07/2020 PÅ 11:31
Relateret indhold
All Sports
Del med
Kopier
Del denne artikel