Dine arbejdsopgaver:
Produktion af highlights, analyser, interviews og skæve indslag fra landskampe, Nations League, 3F Superliga, FA Cup og EFL Cup samt andre sportsgrene heriblandt cykling, tennis og OL i Tokyo.
Kreativ indholdsproduktion af vores sportsprogrammer heriblandt Fodboldquizzen, Radio Tour og SuperligaHjørnet.
All Sports
Mikkel Bjerg om DM-sølv: Jeg havde håbet på mere, men ingen skam at tabe til Kasper
18/06/2021 PÅ 13:43
Samarbejde med landets mest besøgte sportsites som Bold.dk, BT, EB, Feltet.dk og Tipsbladet via vores indholds- og annoncørnetværk Premium Video Network (PVN).
Produktion og drift af vores streamingtjenester, Eurosport Player og Discovery+ Sport samt vores netværksside Eurosport. dk.
Involvering i digitale mediestrategier og -eksekvering.
Idéudvikling på op- og nedtaktsstudier.
Dine kvalifikationer:
Du læser på en relevant videregående uddannelse f.eks. Medievidenskab, Kommunikation, IT-studier, Jounalistik eller lignende.
Du interesserer dig for digitale medier og tendenser.
Du har en naturlig interesse for sport; hovedsageligt fodbold.
Du vil i vores oplæringsproces blive sat ind i, hvordan vi arbejder med Avid, Adobe-pakken, Facebook Business Manager og vores CMS- og VMS-systemer.
Praktikken er som udgangspunkt 37 timer om ugen og startende i juli t.o.m. december. Vi er naturligvis fleksible over for dit studie, eksaminer og evt. ferie.
Vi er indstillet på at give dig en erkendtlighed på 3.000 kr. som et supplement til din SU, i overensstemmelse med lovgivningen på området. Derudover får du en gratis frokostordning i vores kantinebuffet og mulighed for at deltage i diverse sociale arrangementer og fester i Discovery Networks Danmark.
Du vil arbejde i Mileparken 20A, Skovlunde med den redaktionelle afdeling og TV-produktion.
Vær opmærksom på, at COVID-19 stadig giver udfordringer i forhold til tilstedeværelse på arbejdspladsen. Der kan muligvis stadig være aftaler om hjemmearbejde, når stillingen tiltrædes.
Discovery Networks Danmark ApS er den danske medievirksomhed bag streamingtjenesterne discovery+, Eurosport Player og GOLFTV, og kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 & 2, Discovery Channel, TLC, ID, Discovery Science og Animal Planet. På tværs af Discoverys platforme får danskerne en stærk kombination af reality, sport, underholdning, krimi og reportager.
Ansøgning:
Send din ansøgning og CV som ét samlet dokument til christian_jensen1@discovery.com
Vi afholder samtaler løbende, og stillingen bliver besat, når den rette kandidat er fundet.
Hvis du har spørgsmål til praktikstillingen kontakt venligst Content & Streaming Editor, Christian Steen Jensen: christian_jensen1@ discovery.com
Vi glæder os til at høre fra dig!
All Sports
Radio Tour sætter forårets hold: De to kaptajner
18/06/2021 PÅ 11:38
All Sports
Radio Tour-studiet vender Cavendish-comeback: Han har fundet gløden igen
17/06/2021 PÅ 12:21