Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

19-årig, syrisk svømmer, Yusra Mardini: Flygtningeholdet er et budskab om håb

Mikkel Ankjaergaard-Eskildsen

Opdateret 26/07/2021 og 12:15 GMT+2

Den 19-årige, syriske svømmer, Yusra Mardini fra det olympiske flygtningehold har talt om vigtigheden af ​​at have flygtningeholdet ved de olympiske lege.

19-årig, syrisk svømmer, Yusra Mardini: Flygtningeholdet er et budskab om håb

Foto: Eurosport

Yusra Mardini, der bar det olympiske flag under åbningsceremonien i Tokyo 2020, er en af de ​​kun 29 atleter, der er valgt til at repræsentere flygtningenes olympiske hold i Tokyo.
Atleterne vælges blandt flygtninge støttet af IOC gennem programmet Olympic Scholarships for Refugee Athletes.
I en kommentar til vigtigheden af ​​holdet efter hendes 100 meter butterfly sagde Mardini: ”Dette hold er meget stærkt. ”I dette hold har hver person sin egen historie, deres egen kamp, ​​som de kom igennem, og de får drømme til at gå i opfyldelse. De fortsatte med at drømme, selv efter at have mistet meget. Så specielt er dette hold, fordi de bærer et budskab om håb!”
picture

Yusra Mardini

Foto: Eurosport

Den 23-årige, der oprindeligt er fra Syrien og i øjeblikket er baseret i Tyskland, konkurrerede først under det olympiske flag ved OL i Rio 2016.
Efter at have afsluttet sidste heat, gik Mardini ikke videre til kvindernes 100 meter butterfly-semifinaler.
På trods af at hun ikke var tilfreds med sin præstation på legene, fortsætter svømmeren med at følge sine drømme, og har nu et nyt mål i tankerne.
Hun sagde: ”Det er ikke mit personlige bedste, men jeg tror, ​​at det under alle omstændigheder var OK, men jeg er ikke tilfreds med min præstation. Jeg har brug for en pause fra træningen for at tænke på mine næste mål. Men jeg tror, ​​at mit næste mål er at svømme ved verdensmesterskabet i slutningen af ​​dette år."
Se hvert et øjeblik LIVE kun på discovery+: https://bit.ly/2VVga4h
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce